Naar inhoud

Activiteiten Den Appel

Qi Gong - Tai Chi

Je kan in dienstencentrum Den Appel terecht voor een uitgebreid pakket van activiteiten.
Er zijn creatieve en recreatieve activiteiten, bewegings- en vormingsactiviteiten.

De ontspannende activiteiten zijn er voor iedereen: ze kunnen je een zinvolle tijdsbesteding geven en brengen mensen in contact met elkaar. Hier is variatie troef!
De activiteiten gaan van kaarten,  bingo tot het beleven en beluisteren van klassieke muziek. Er worden ook tal van eenmalige activiteiten georganiseerd zoals een zomerbar, een               feestelijk ontbijt of een dansfestijn in de cafetaria. Den Appel biedt ook een  waaier van creatieve activiteiten, zoals het breicafé,  vrij handwerk, juwelen maken en bloemschikken.

Bewegen is belangrijk voor je algemeen fysiek welzijn. Zowel voor de fysieke gezondheid als het geestelijk welbevinden. Er is een variatie in de bewegingsactiviteiten: van rustig tot meer intensief bewegen. Naast Qi Gong, zijn ook (Stoel)Yoga en ‘Beweeg je fit’ vormen van beweging.

Onze samenleving evolueert razendsnel. Wil je bijblijven, dan is levenslang leren een must. Ook hiervoor ben je u bij ons aan het goede adres! Wij organiseren cursussen en infonamiddagen. Dat allemaal op een gemoedelijke manier, waarbij we rekening houden met je tempo en mogelijkheden. De cursussen, zijn heel praktisch gericht. We leren ook altijd in groep, zodat je nieuwe mensen leert kennen en je leven meer kleur krijgt.  De infonamiddagen behandelen zeer diverse thema’s.

Een overzicht?
Ons vast aanbod vind je in de onthaalbrochure "informatie vast activiteitenaanbod".
Het variabel aanbod kan je telkens in ons maandprogramma terugvinden.

Voor de goede gang van zaken vragen we steeds voor alle activiteiten in te schrijven!

 

Overzicht: