Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Seniorenfeest 2019 wordt weer geweldig -

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Seniorenfeest

Showrevue met Showballet Stardancers, Ivo Pauwels, Diana More & Garry Hagger

Zin in een fijne babbel, aangename muziek en animatie, kortom een namiddag gezellig samenzijn? Kom dan dinsdag 8 oktober om 14.30 uur naar het jaarlijks seniorenfeest.

Showballet Stardancers verzorgt doorheen het programma de dansacts in prachtige kostuums en pluimen.  

Ivo Pauwels (Nonkel Jef) blijft Vlaanders bekendste boer. Hij brengt meerdere komische typetjes met uiteraard de nadruk op Nonkel Jef. Hierin wordt hij bijgestaan door Diana More waarmee hij samen verschillende sketches brengt. Diana kan iedereen daarnaast verbazen met haar krachtige stem. Veel Vlaamse klassiekers, meezingers en enkele gekende internationale hits staan op het repertoire. Genieten van begin tot einde.

En daarnaast zal Diana de seniorennamiddag ook naadloos aan elkaar presenteren.

Garry Hagger hoeven we eigenlijk niet voor te stellen. Hij was al eens te gast in 2015, en dit tot veel enthousiasme van het publiek. Een warme en krachtige stem met herkenbare meezingers en swingers met als finale ‘het allermooiste moment’. Hiervan gaat iedereen zeker genieten.

Wanneer? Dinsdag 8 oktober om 14.30 uur (deuren 13.30 uur)
Waar? Sporthal Den Willecom, Terelsstraat 2
Prijs? 5 euro. Kaarten zijn vanaf september te verkrijgen bij de seniorenverenigingen, het onthaal van WZC Immaculata en het onthaal van het gemeentehuis.

Meer weten? Wannes Wahlen, dienst welzijn, gemeentehuis, Gemeenteplein 1, tel. 03 289 25 60, welzijn@edegem.be

Datum van het bericht: donderdag 05 september 2019